Dolce Bruno

Geniet van de verleidelijke smaak van Chocolade!

Een verassende kleur met een nog verrassendere smaak. Deze bruine puntpaprika is heerlijk zoet en is nog aromatischer van smaak dan zijn broertjes. Wij zijn dan ook blij met deze mooie puntpaprika in onze kas. Bij ons staat hij elke dag op tafel. In een gerecht of rauw als snack.

Dolce Bruno. Brix 8
Sweet Palermo Rood. Brix7,5

Sweet Palermo rood

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit heerlijke product

Deze heerlijk zoete paprika is veelzijdig en toepasbaar in veel gerechten. Sweet Palermo heeft een dunne schil en is lekker sappig. Rooster hem en maak een lekkere soep of vul hem met gehakt en je zult versteld staan van de heerlijke smaak.

Sweet Palermo geel

Of all things in the world, I want this one!

Deze frisse paprika is de zoetste uit de Sweet Palermo familie. Met een brix van maar liefst 8 is dit een paprika die kleur en smaak geeft aan je gerechten. Ook kinderen zijn dol op deze kleur en eten hem het liefst rauw.

Sweet Palermo Geel. Brix 8
Sweet Palermo Oranje. Brix 7.7

Sweet Palermo Oranje

Leve Oranje! Kleurrijk en smaakvol, dat is ‘ie!

Dit is een wat robuustere paprika die het altijd goed doet. Ook deze paprika is heerlijk zoet en net iets meer vruchtvlees dan de andere puntpaprika’s. Lekker als je een gerecht heb met wat meer bite. Leuk om te serveren met koningsdag en WK’s en EK’s natuurlijk. 

Snel klaar en schoon zonder zaadjes en zaadlijsten!

Heerlijk een Sweet Palermo puntpaprika! Maar hoe snij je hem zonder last te hebben van die zaadjes en zaadlijsten? In deze video laten we zien dat het helemaal niet lastig is en zo is het ook nog eens razendsnel.